Conbustaal 1 jaar

met Geen reacties

Sinds 1 oktober 2017 bestaat Conbustaal 1 jaar! Tijd voor een terug- en vooruitblik: wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd en hoe ziet het komende jaar eruit?

 

Conbustaal is op 1-10-2016 letterlijk begonnen met niets. Oké, een uitgeleefd pand en een hoop rommel rond- en op het terrein… maar verder niets. In de eerste weken is vooral opgeruimd, geverfd en opgeknapt. Toen het pand enigszins weer opbloeide zijn we meteen begonnen aan onze eerste echte klus. Het produceren van een groot aantal gevel elementen. Onder meer dankzij deze order is de bal gaan rollen, en deze rolt gestaag door. In het afgelopen jaar zijn talloze investeringen gedaan om de kwaliteit, werksfeer, en automatisering te bevorderen. Verlichting, nieuwe kranen, talloze machines, complete bedrijfscertificering, en als kers op de taart, een nieuwe volledig geautomatiseerde onder-poederdek lasstraat ! Mede door deze investeringen hebben we inmiddels al 250+ orders mogen verzorgen. Kortom, een redelijk succes. Dit succes was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze leveranciers.

De toekomst voorspellen is lastig, wat we zeker weten is dat we doorgaan met het investeren. Zo worden op korte termijn alle lichtstraten vervangen voor meer daglicht, en zal de voorgevel, die helaas geramd is door een vrachtwagen, volledig vervangen worden. Ook ambiëren we het uitbreiden van onze disciplines. Dit willen we realiseren door meer processen te automatiseren en hiermee extra capaciteit te genereren. We hopen het vertrouwen wat we in het afgelopen jaar hebben opgebouwd met leveranciers, opdrachtgevers en andere relaties, verder uit te bouwen, om er wederom een succesvol jaar van te maken!

Geef een reactie